Na žalitve Svetlane Makarovič, se je odzval Jože Možina

Svetlana Makarovič
slika: Demokracija.si
Na žalitve Svetlane Makarovič, se je odzval Jože Možina

Na petkovem srečanju Jenullovih levičarskih brezdelnežev je bila prisotna tudi ostarela “rdeča zvezda” Svetlana Makarovič, ki je, kot bi ji bila zadnja ura udrihala po Jožetu Možini.

“Saj veste, da ne bom odgovarjal na vulgarnosti enoumnih. Bolj zanimivo je kaj mi v teh dneh pišejo resnični ljudje, potomci žrtev – Dražgošani: “…kaj doživljamo, ko gledamo borčevske rdeče zvezde in zastave. Zakaj kar nekaj Dražgošank po vojni ni hotelo sprejeti borčevske penzije”, se je na pesem modro odzval Jože Možina.

Na petkovem protestu je Svetlana Makarovič zrecitirala pesem “Utrip laži”. A pesem, na tem portalu ne bomo še enkrat predstavljali, saj gre za pesem, polno sovraštva in vulgarnost proti novinarju Jožetu Možini. V stilu tistih, ki častijo rdečo zvezdo seveda, In vsakršno dajanje reklame žaljivi Svetlani bi bilo res preveč. Smo pa pesem Svetlani spesnili kar sami.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.