Najbolj brano: Poglejte si to hujskanje Alenke Bratušek!

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter
Najbolj brano: Poglejte si to hujskanje Alenke Bratušek!

Najbolj brano na portalu e-maribor v letu 2021

Medtem ko Slovenijo še vedno pestijo visoke številke okuženih in umrlih za koronavirusom, pa se nekateri politiki še vedno ne zavedajo resnosti situacije in tako kot Alenka Bratušek, vsako situacijo izkoristijo za napade na vlado.

Hujskanje Alenke Bratušek

Alenka se očitno zaveda, s politiko ustavnega loka ne bo nič, pa tudi parlamenta ne bo ne ona ne stranka verjetno nikoli več videla. Zato pa so napadi na vlado toliko bolj intenzivni. Bratuškova je namreč na Facebooku komentirala prizor, kjer policista v središču Ljubljane legitimirata mladega dostavljalca hrane, ki v javnosti ni nosil maske. Dogodek je opisala kot sramotnega, mladega fanta, ki ni upošteval predpisov, pa je označila za drugorazrednega državljana, piše portal Nova24TV.

slika: Nova24TV

Po poročanju portala Žurnal24 so na policiji pojasnili, “da sta v soboto, okoli 12.30, policista na Prešernovem trgu opazila občana, ki na javnem kraju ni uporabljal maske. Pristopila sta do občana, ter ga na prekršek opozorila, ter ga pozvala naj si namesti masko. Ob zaznavi prekrška, ali med samim postopkom, moški ni jedel ali pil na javnem kraju. Ko si moški kljub opozorilom ni želel nadeti zaščitne maske, mu je bil izdan plačilni nalog zaradi neuporabe maske na javnem kraju

Bratuškova je torej situacijo izkoristila za napad na vlado, na predpise, kar je voda na mlin tistih, ki nošenju mask nasprotujejo. Kako podel moraš biti, da tako situacijo izkoristiš za blatenje?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
3.6km/h
20%
8°C
10°
7°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA