Najbolj iskane storitve in izvajalci v Mariboru?

Foto: Xavi Cabrera (unsplash.com)

Katere storitve so v Mariboru najbolj iskane? Kateri izvajalci imajo največ dela? S čim se splača ukvarjati v Mariboru? Pri Omisli.si so naredili analizo iskanj storitev, ki so najbolj iskane v mestu Maribor.

1. Gradnja, obnova, dom in nepremičnine Maribor

Pričakovano je najbolj iskana storitev povezana s stanovanjsko problematiko. Pojmi, kot so nepremičnine Maribor, najem stanovanja, prodaja in nakup stanovanja, hiše in podobni so zavihteli nepremičninske agencije v najbolj iskano storitev v mestu.

Od izvajalcev za gradnjo in obnovo je najbolj iskan v Mariboru vodovodar in električar, sledi pa steklarstvo.

Drugi popularne storitve povezane z domom pa so čistilni servis in čiščenja stanovanja ter selitveni servis Maribor.

Storitve, ki se navezujejo na nepremičninsko posredovanje, gradnja in obnova ter storitve, ki se nanašajo na dom, so torej najbolj iskane v Mariboru.

"Gradnja,

2. Masaža

Tudi masaža je med Mariborčani precej priljubljena, zato zaseda 2. mesto. Najpogosteje uporabljen iskalni niz  tukaj je “masaže Maribor”.

3. Fotografi Maribor

Preidimo k malo bolj mobilnim storitvam. Na tretjem mestu so se znašli fotografi Maribor. Najpogosteje iskani so poročni fotografi, sledi pa nosečniško fotografiranje, fotografiranje dojenčkov, družine ter portretna fotografija. Vedno več je tudi fotografiranja izdelkov oziroma komercialne oz. produktne fotografije. Tudi fotografi jo dobro odnesejo, torej.

4. Najem kombija Maribor

Že smo pri vozilih in t.i. avto storitvah. Na četrtem mestu najdemo “rent a car Maribor”, sledi pa najem avtodoma, najem kombija in chip tuning.

Od izvajalcev je najpopularnejše avtokleparstvo in avtoličarstvo, torej se kar splača biti avtoličar.

5. Praznovanja in dogodki

Mariborčani se radi zabavajo, zato izgleda tja vlagajo dosti denarja. Med storitvami povezani z organizacijo dogodkov, kot sta poroka in praznovanje rojstnega dne izstopa “catering Maribor”, slaščičarna in torte, najem prostora za zabavo ter piknik prostor.

Preverite tudi: Gradnja in obnova v Mariboru: Kje najti dobrega mojstra?

6. Pasja šola

Presenetljivo Mariborčani zelo cenijo storitve za hišne ljubljenčke. Med slednjimi je najbolj iskana pasja šola Maribor, sledi pa ji pasji salon in pasji frizer. Hov.

Druge storitve in izvajalci

Za konec naštejmo še nekaj najbolj iskanih storitev, katere ne bomo posebej predalčkali: tiskarna, tisk na majice, bioresonanca in glasbena šola.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.