Domov Slovenijaprotesti Najhujše cvetke včerajšnjega levega shoda v Ljubljani.

Najhujše cvetke včerajšnjega levega shoda v Ljubljani.

Objavil: e-maribor
jenull

Nezakoniti protesti se ob pomoči Ustavnega sodišča nadaljujejo. Levičarski aktivisti so včeraj ponovno zanalašč širili okužbe s koronavirusom.

Največje cvetke včerajšnjih protestov

V Ljubljani je včeraj potekal protest levičarjev, kjer so na sicer nezakonitem protestu širili virus med ljudmi. Na to se je odzval tudi predsednik vlade. “Ob preko 10.000 aktivnih okužbah s koronavirusom v državi in epidemiološki omejitvi zbiranja do 10 ljudi bo tole današnje množično širjenje virusa v naslednjih tednih povzročilo na stotine resno bolnih in mrtvih,” je zapisal predsednik vlade Janez Janša.

Sicer pa je bilo tudi tokrat zaznati res nekaj hudih cvetk, oziroma neumnosti, ki so jih producirali levičarski skrajneži:

Pred fotografe sta se postavila še dva najbolj “sporna” udeleženca tega shoda (pa verjetno smo še koga pozabili). Prva je Gordana Pirš, zaposlena na v Cenrtru za socialno delo Ljubljana, ( Sebastjana Jeretiča je zmerjala z besedami: Janšistični ritoliznik, domobranski pizdun, SDS pokvarjenec, lažnivec, SDS govno, SDS debil, kreten idiot, SDS janšistična sodrga, drhal, golazen, smrdljivec)  drugi pa skesanec Ivan Gale (o njem pa je brez veze zgubljati besede). In ravno ta dva, bosta delila nasvete ostalim?

https://twitter.com/bs_freezone/status/1387344179005689857

Pravi za širjenje koronavirusa so tudi Socialni demokrati. Poslanec SD Marko Koprivc je na družabnem omrežju Twitter poleg priložene slike z včerajšnjega protesta zapisal naslednje: Z veseljem bi vsako leto na tak način praznoval dan upora. Po drugi strani pa upam, da ga nikdar več ne bo treba. Ljubljana, mesto heroj.” Omenjeni zapis je meni nič tebi retvitala evropska poslanka Tanja Fajon, kot tudi viden član stranke SD Jernej Štromajer in občinska organizacija stranke SD v Ljubljani.

So se pa našli na protestu tudi obsedenci z jugo zastavami. Tak je tudi Milan Baretić iz Bevk pri Vrhniki. Gospodu očitnoše vedno ni jasno, da ne živi več v Jugoslaviji.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.