Najzabavnejše oznake rdeče obleke Lidije Divjak Mirnik v parlamentu

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Zagotovo vsakdo, ki pride v parlament mora najprej poskrbeti, da je dostojno oblečen. Saj že nekakšen bonton zahteva to dostojnost.

Najzabavnejše oznake rdeče obleke Lidije Divjak Mirnik v parlamentu

Včasih za za koga v parlamentu res sprašujemo, kaj za boga ima na sebi. Spomnite se poslanca Levice Koražijo, ki je v parlament prišel kar z mejico Superman. Tudi Primož Siter iz Levice je v parlamentu dvignil prah z majico “bed religion” (slaba vera), na kateri je bil prečrtan križ.

Slika: twitter

slika: twitter

Precej zanimivosti pa je v parlamentu vzbudila tudi rdeča obleka mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik. Po okusu sodeč bi taka obleka bolj pripadala najstnici, ali pa bi bila namenjena pustnemu času. So se pa na družbenem omrežju vsuli številni komentarji nad njeno obleko. Kumrovški dirndl, Jellyfish bikini., Rdeči pingvin iz Madagaskarja, Venezuela fashion, Rdeča mušnica.. so samo eni izmed mnogih komentarjev nad obleko Divjak-Mirnikove. Očitno je obleka mnogim takoj padla v oči. Poglejmo si še nekaj zanimivih predlogov za ime obleke:

Ob različnih idejah za obleko Lidije Divjak Mirnik bi se bilo, dobro vsaj posvetovati z nekom, ali taka oprava sploh sodi v parlament. Glede na odzive ljudi na družbenih omrežjih nikakor ne.

Sicer pa Lidiji Divjak Mirnik tudi v rumeni obleki ne gre najbolje. Še posebej takrat ko milijarde zamenja z milijoni

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM

VREME

Maribor
oblačno
83%
2.1km/h
91%
23°C
24°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.