Narobe svet! Kot župan je napadel otroka, sedaj je ponovno župan

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

Aleksander Saša Arsenovič, tisti župan, ki ne zna brzdati živcev je včeraj, po drugem krogu volitev za župana, ponovno postal župan. V drugem krogu je premagal Franca Kanglerja.

Volitev se je v Mariboru udeležilo, kot je bilo za pričakovati malo ljudi. Le 36.90% ali 32.252 ljudi. Saša Arsenoviča je podprlo kar 61% ljudi, kar pomeni da je zanj glasovalo 19.477 ljudi, Franca Kanglerja pa 39% ljudi ali 12.452 glasov.

Mesto Maribor bo naslednja 4 leta vodil ponovno Aleksander Saša Arsenovič.

Če potegnemo črto pod njegovo županovanje, je z ignoranco pokazal, da ni zrel za župana. Lepo si je edino uredi “dnevno sobo” z vodometom pri njegovi restavraciji, sedaj si je tja pripeljal še panoramsko kolo s hrvaškimi navodili. V Mariboru pa ostaja še veliko nedokončanih projektov. Med tem je tudi največja sramota mesta zdravstvena postaja Tezno.

Sicer pa je župan Arsenovič verjetno edini župan v Evropi, kjer so mu volivci še enkrat dovolili da vodi mesto Maribor, čeprav je še aprila letos imel afero, ko je napadel 13-letnega otroka in ga davil. Čeprav je napad priznal, da bi otroka davil, pa ne. A slika nikoli ne laže. Takrat so stranke v Mestnem svetu obsodile napad, sedaj pa z njim sklepajo že nove pakte prijateljstva, kot na primer Nova Slovenija.

Napad na otroka je nagnusno dejanje župana, ki je vredno vse obsodbe. Namesto, a bi župan zato sedel v zaporu, ali pa zaradi napada vsaj odstopil, že pleše ob ponovni zmagi. In Maribor če drugega ne, unikom v Evropi, kjer ta isti župan še naprej županuje. 

Bog nas obvaruj!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-3°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA