Naročite se za cepljenje na Covid 19! Predstavljamo podroben opis kako izpolniti vlogo!

covid

Državljanom je dana možnost, da z oddajo vloge izrazite željo, da bi bili cepljeni takoj, ko bo to mogoče.

Podroben opis kako izpolniti vlogo za cepljenje na Covid19

Vlada je pričela z zbiranjem interesa za cepljenje s cepivom proti COVID-19 z dovoljenjem za promet v EU, ko bo dostopno v Sloveniji. V pričakovanju cepiva proti COVID-19 vlada zato vabi državljanke in državljane, da izkažejo svoj interes za cepljenje. Svoj interes izkažete tako, da zainteresirani oddajo vlogo na portalu eUprava. Vloga se lahko odda z uporabo svoje e-identitete ali brez.

Vlogo se lahko odda v naslednjih korakih: Na strani e-uprava.gov.si si izberite kategorijo AKTUALNO, tam izberite ZBIRANJE INTERESA ZA CEPLJENJE PROTI COVID-19 in kliknite napis eUprava. Zatem si na strani izberite. Vloga za prijavo interesa za cepljenje proti COVID-19 – z uporabo e-identitete (če imate digitalno potrdilo) ali Vloga za prijavo interesa za cepljenje proti COVID-19 – brez uporabe e-identitete (če nimate elektronskega potrdila) in kliknete ZAČNITE POSTOPEK!

Vlogo brez uporabe e-identite lahko oddajo vsi tudi tisti, ki sicer ne uporabljajo portala e-uprava. Uporabniki morajo ročno vpisati vse zahtevane podatke. Uporabnik dobi potrdilo o vlogi, ki si ga lahko natisne.

Po oddaji prejmete potrdilo o vlogi, ali pa SMS, če uporabnik navede telefonsko številko.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.