Nataša Pirc Musar naj bi bila nevtralna, sin pa pri levičarjih – Piratih

Ne samo čudni denarni tokovi zakoncev Musar, ampak očitno tudi leva politika kroji usodo te družine. Čeprav je  neodvisna kandidatka za predsednico Slovenije Nataša Pirc Musar odvisna predvsem od Kučana, pa je sin očitno od Piratske stranke.


Le zakaj se družini Musar tako mudi v politiko? Mati Nataša kandidira s podporo Kučana za predsednico Slovenijo, kampanjo ji vodi njen mož Aleš, sina Maksa, pa so očitno prepričali Pirati, saj naj bi na njihovi listi kandidiral za občinskega svetnika v Domžalah. 

Čudež bi bil, da bi Nataši Pirc Musar po vseh aferah in včerajšnji razkriti finančni hobotnici uspelo, da postane predsednica Slovenije. Upajmo le, da se njenih navad na bo nalezel tudi sin.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.