Sovražni govor: Nataša Sukič, Zalo Tomašič obtožila, da je mala “fašistka”.

Ilegalni migrant priklenjen z Natašo Sukić, zajem slike TV Slovenija

Podpredsednica državnega zbora, sicer poslanka Levice in LGBT aktivistka Nataša Sukič ima očitno težave sama s seboj. Nedavno je kot nosilka liste Levice na evropskih volitvah grdo izvisela inverjetno ji ne gre v račun, da jo je gladko porazila mlada kandidatka SDS.


Morda je naključje, da je imela Nataša Sukič prav včeraj, ob ljubljanski paradi ponosa, “svoj dan” in je lahko preko družbenih omrežij stresla svoj bes na zmagovalno stranko, to je SDS. Predvsem pa ji gre v nos Zala Tomašič, najmlajša izvoljena slovenska evroposlanka.

Sramota je bila za Natašo Sukič, več, kot očitna. Sama je, kot nosilka liste Levica, dobila sramotnih 10.707 glasov. Zala Tomašič je Sukičevo premagala kar za 16.128 glasov. To pa Sukičevo očitno res boli.

Očitno resnica res boli. Še posebej Sukičevo, ki ostaja doma in o Bruslju lahko le sanja. Za konec pa še dejstva. Natašo Sukič so premagali skoraj vsi kandidati SDS za Evropske poslance: Franc Kangler, Aleš Hojs, Branko Grims, Milan Zver in seveda Zala Tomašič, ter Romana Tomc. Premagala jo je celo že zdavnaj odpisana Ljudmila Novak. In številke so očitne: Nataša Sukič (kot nosilka liste) 10.707 glasov, Zala Tomašič (z zadnjega mesta na listi SDS) kar 26.835 glasov.

Ja potrebno še kaj dodati?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
2.5km/h
80%
30°C
31°
28°
30°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.