Navodila za osmi shod upokojencev! Protest tudi pred vlado! Avtobusi tudi iz Maribora!

Pavle Rupar, shod upokojencev

Tokratni vseslovenski shod upokojencev bo potekal sredi meseca, tudi zaradi zdravstvenega stanja predsednika društva 1. oktober, Pavla Ruparja. Ta sporoča, da po operaciji okreva in da bo za shod že zdrav.

Tu so navodila za shod:

To pot bo shod potekal nekoliko drugače!

Ob 15. uri bo uradni začetek. PRIDITE VSI, KI STE BILI VSAJ ENKRAT ŽE NA SHODIH in s seboj pripeljite še po eno ali več oseb!!

Na shodu bomo glasno, bučno in z vsemi prinešenimi REKVIZITI bobni, ropotuljami, pokrovkami , piščalkami in našimi glasovi ZAHTEVALI USKLADITE POKOJNIN ZA 5,1 % ZA CELO LETO IN IZREDNI DODATEK ZARADI DRAGINJE OD 100 DO 500 EUR K POKOJNINAMI! Vihra naj 10 000 slovenskih zastav!!
Med uradnim delom vam bomo PREBRALI KAZENSKO OVADBO ZOPER predsednika vlade zaradi popolnega zanemarjanja funkcije v.d. ministra za zdravje in dela predsednika vlade! ( zaporna kazen do 3. let) Do danes so se čakalne vrste še povečale, nad razumno mejo čaka dodatno še 8000 pacientov ( skupaj 79 000)! Reforma je do sedaj pobrala nekaj deset milijonov eurov, nihče pa je še ni videl!
Namerno oškodovanje upokojencev pri pokojninah! Zaposlenost je rekordna, kar pomeni, da je denarja v pokojninski blagajni, s katero upravlja Marjan Ppapež, daleč največ v zgodovini države! Kje pa je ta denar?
Ustanovili bomo tudi stranko upokojencev, neformalno! Obljuba, da boste o tem glasovali vsi prisotni, mora biti uresničena! Mi nismo golobje! BODITE DEL ZGODOVINE, glasovanje boste snemali, snemali boste svojo odločitev!!
Pozor! Po shodu okoli 16. 20 uri bomo šli na predlog skupine iz Maribora in ostalih delov Štajerske po ljubljanskih ulicah do sedeža Vlade republike Slovenije in nazaj na Trg republike! Vmes se bomo UTABORILI, ŠOTORI, SPALNE VREČE, VSE POTREBNO imejte prijavljeni s seboj ! PRENOČILO NAS BO MAXIMALNO 25 OSEB, ker moramo paziti na zdravje protestnikov, se bomo pa menjavali na vsake dve noči! POSPREMITE NAS MIMO VLADE DO TABORNEGA KAMPA VSI PRISOTNI!!

Naj bo shod dostojanstven, moč , ki jo izraža množica je večja od moči svobode! Veliko smo že uspeli s pritiski na vlado, bojijo se nas! je še zapisal Pavel Rupar!

Pavle Rupar, ustanovitelj inštituta, 1. oktober

Pavle Rupar, ustanovitelj inštituta, 1. oktober

Iz odbora 1. oktober Podravsko-Mariborske regije sporočajo, da bo tudi tokrat avtobus odpeljal iz Maribora, kljub grožnjam s finančno “policijo”. “NIHČE NAS NE BO USTAVIL,” so poudarili upokojenci iz Maribora.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
4.1km/h
75%
12°C
12°
8°
11°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
7°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.