Ne spreglejte! Obrazi operativcev globoke države, ki rušijo vlado!

Obrazov globoke države je toliko, da nebi imeli dovolj prostora, da bi vse omenili in vse razkrili. Kot razkriva portal Nova24TV so ravno ti obrazi glavni pri rušenju vlade.

OPERATIVCI, KI BI RUŠILI VLADO JANEZA JANŠE

Kot razkriva portal Nova24TV pri rušenju vlade ne gre le za Milana Kučana, “šefa iz ozadja,” operativci globoke države naj bi bili vsem dobro znani: predsednik propadle Zares Gregor Golobič, nekdanji sekretar stranke Zares in ideolog ekstremne levice Bogdan Biščak, vodja poslanske skupine SD Matjaž Han, medijski tajkun Martin Odlazek, ljubljanski župan Zoran Janković in predsednik Računskega sodišča Tomaž Vesel.

slika: nova24TV

Tu je še Jože Damijan, profesor in nekakšen neodvisni strokovnjak. On je napisal nek program, povabil Marjana ŠarcaTanjo FajonAlenko BratušekLuko Mesca, da jim predstavi program in rekel: “Dajte mene za Predsednika Vlade, ker jaz imam boljši program in bomo to naredili, in bomo prevzeli oblast, prepričati je potrebno le še tistih par poslancev, ki nam jih manjka. Sicer tu ne gre za kakšno državljansko pobudo, ampak za sestanek (srečanje na kavici) z Bogdanom Biščakom, ki je zelo dobrih odnosih s predsednikom propadlega Zaresa, Gregorjem Golobičemki naj bi vse odkar se je umaknil iz aktivne politike vlekel niti iz ozadja. In načrt? Kako zrušiti Janeza Janšo?

Golobičeva “oproda” naj bi po besedah Borisa Tomašiča, direktorja Nova24TV bil prav Bogdan Biščak, ki velja za ideologa ekstremne leve politike. Po izobrazbi pravnik, v preteklosti pa sekretar stranke Zares. Biščak deluje na nekoliko nižjem nivoju, on naj bi bil tudi zadolžen za komunikacijo z Damijanom. Eden od operativcev naj bi bil tudi vodja poslanske skupine SD Matjaž Han, ki naj bi v ozadju peljal zgodbo o prevzemu oblasti in vrnitvi levice na oblast. Tu je še radijski tajkun Martin Odlazek. Medijska skupina Odlazka Media24 dnevno izdaja časopis Svet 24, športni dnevnik Ekipa SN in Salomonov oglasnik, v njeno zaledje pa spadajo tudi tednik Reporter, križanke, radijske postaje AktualVeseljak in Salomon ter televizija Veseljak. Skupaj s svojimi otroci prek podjetja Eurofit, d.o.o. pa obvladuje še ostale radijske postaje.

slika: Utrip ljubljane

Naslednji v vrsti operativcev je ljubljanski župan Zoran Janković, ima navkljub temu, da je skoraj pokopal Karla Erjavca še vedno velik neformalni vpliv. na koncu pa je tu še predsednik Računskega sodišča, Tomaž Vesel. Ta naj bi, kot piše Nova24TV poskrbel, da bo poročilo Računskega sodišča takšno, da naj bi bremenilo ministra za gospodarstvo in predsednika SMC Zdravka Počivalška.

Seveda pa se hobotnica globoke države tu še ne konča. Verjetno bi naši bralci potrebovali kakšen dan, da bi vse prebrali.

vir: Nova24TV

PM
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
57%
2.1km/h
75%
11°C
12°
10°
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.