Nekdanjega člana Levice poslali v zapor za 23 let?

Po poročanju dnevnega časopisja mora “Luka Vlaović po odločitvi prvostopenjskega sodišča zaradi več kaznivih dejanj za zapahe za 23 let. Obsojen je bil, ker je zastrupil nekdanjo ženo in hčer”. 

SKUŠAL ZASTRUPITI ŽENO IN HČI

Pred leti naj bi nekdanji član Levice zabodel tudi moškega, tako da zastrupitev njegovih družinskih članov ni edino kriminalno dejanje, s katerim se je proslavil nekdanji kandidat Združene levice na lokalnih volitvah za občinski svet leta 2018 v Šentjurju. Tako se je ponovno znašel na zatožni klopi. Svoji bivši partnerici in otroku naj bi v pecivo in pijačo zamešal pomirjevala z namenom, da ju ubije.

Na obisku pri Luki Vlaoviću naj bi se oglasila njegova nekdanja partnerica, hčerka znane celjske odvetnice Nuše Maček, in njun otrok. V času odhoda sta se obe slabo počutili in se ju odpeljali v celjsko bolnišnico. Tam naj bi po več preiskavah ugotovili, da sta obe zaužili mamila. Vlaović je pozornost slovenske javnosti požel leta 2014, ko se je znašel v sodnem procesu poskusa umora asistenta farmacevtske fakultete Roka Šibanca. Vzrok za umor je bila le zaljubljenost Šibanca v Vlaovićevo dekle, piše Demokracija.

Luka je tudi nekdanji kandidat Levice na lokalnih volitvah za občinski svet leta 2018 v Šentjurju. A to dikcijo so levi mediji veselo izpustili.

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.