Nekdanjemu poslancu in nekdanjemu županu Pavlu Ruparju konkretne grožnje

Potem, ko je evropska poslanka Irena Joveva, jokala in obtoževala Slovence, ki so ji natresli nekaj pikrih na njeno obnašanje in zavzemanje za slovensko državo, pa je konkretne grožnje dobil Pavle Rupar. Nekdanji poslanec stranke SDS in nekdanji župan Tržiča.

Pavle Rupar deležen groženj

“Kaj ti je usrana skorumpirana rit? blokiral si me na FB in misliš, da si s tem rešil vse… Takrat boš videl kaj dela čefur… tebi Janši in vsem Janšistom bom jebal mater… fašist smrdljivi…” s temi besedami je očitno levičar #mladenmaki, ne preveč naklonjen vladi Janeza Janše, žalil nekdanjega poslanca Pavla Ruparja.  Proti avtorju teh sporočil je bila tudi že podana kazenska ovadba.Očitno so grožnje levičarska poslastica. bomo videli, ali bo omenjeni gospod, sedaj začel groziti tudi našemu portalu!

Pavle Rupar dobil tudi boj proti županu Sajovcu

Sicer pa je Pavle Rupar, ki se z levimi “mlini na veter” tudi sam večkrat bori zasebno, dobil bitko proti sedanjemu županu Tržiča. tako je zapisal na družbenem omrežju: “Levaki niso več bogovi, niso več pod okriljem skorumpiranih kriminalistov Policije , tožilcev in sodnikov, da bi samoumevno dobili vsako tožbo in niso več NEDOTAKLJIVI! Tržiški župan, mag.mag. Borut SAJOVIC, ki se 29 let izživlja nad mano in mojo družino pa tudi nad mnogimi revnimi in zanj morda manjvrednimi občani Tržiča, ter njegovi pomočniki SO IZGUBILI še eno zahtevo za TOŽBO zoper mene, ker sem jim tu, na FB, napisal, da so dolžni delati za ljudi, spoštovati tudi manjvredne, da delajo kot šerifi in jim je edini cilj kopičiti premoženje in reševati ter bogatiti svoje arzenale vsega, kar je koristnega za njih!” je zapisal Rupar

Zmaga je ena od vrst zahtevkov za mojo rehabilitacijo in kot vedno, ponavljam tudi to pot: pravica je, le boriti se je treba zanjo!! Resnica pride, le čakati jo je treba! In še: dobro je poplačano 5 krat, zloba in sovbraštvo (mag sajovic tebi v vednost!) Te useka 10 krat huje!! Napovedujem primerno odškodninsko tožbo ,TRŽIČANOM PA SAMO V PODUK, KAJ IN KDO, ter na kakšen način JIH VODI toliko let,” je zapisal nekdanji poslanec Pavle Rupar. 

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.