Nemirni Maribor. Mariborska policija v 24. urah zabeležila kar 217 telefonskih klicev s področja javne varnosti.

Slika: policija

V času od 7. ure 4. januarja 2019  do 7. ure 5. januarja  so na Policijski upravi Maribor sprejeli kar 217 telefonskih klicev, obravnavali 78 dogodkov med katerimi je bilo 9 kaznivih dejanj in sicer 2 vlomne tatvine,  4 navadne  tatvine, 1 poškodovanj tuje stvari ter  2 KD Grožnje.

Obravnavali so kar 24 prometnih nesreč od tega 2 prometni nesreči  s telesnimi poškodbami v katerih so se 3  osebe lažje telesno poškodovale, v ostalih primerih je nastala zgolj gmotna škoda.  Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so mariborski policisti zasegli štiri motorna vozila.

Obravnavali so tudi 8 kršitev javnega reda in miru od tega 3 kršitev v zasebnem prostoru 5 kršitev na javnem kraju, od teh slednjih so bile prijavljene tri kršitve s pirotehničnimi sredstvi.

Upajmo, da bo današnja noč bolj mirna

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.