Nemirni Maribor. Mariborska policija v 24. urah zabeležila kar 217 telefonskih klicev s področja javne varnosti.

Slika: policija

V času od 7. ure 4. januarja 2019  do 7. ure 5. januarja  so na Policijski upravi Maribor sprejeli kar 217 telefonskih klicev, obravnavali 78 dogodkov med katerimi je bilo 9 kaznivih dejanj in sicer 2 vlomne tatvine,  4 navadne  tatvine, 1 poškodovanj tuje stvari ter  2 KD Grožnje.

Obravnavali so kar 24 prometnih nesreč od tega 2 prometni nesreči  s telesnimi poškodbami v katerih so se 3  osebe lažje telesno poškodovale, v ostalih primerih je nastala zgolj gmotna škoda.  Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so mariborski policisti zasegli štiri motorna vozila.

Obravnavali so tudi 8 kršitev javnega reda in miru od tega 3 kršitev v zasebnem prostoru 5 kršitev na javnem kraju, od teh slednjih so bile prijavljene tri kršitve s pirotehničnimi sredstvi.

Upajmo, da bo današnja noč bolj mirna

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.