NEODGOVORNO! V času svetovne pandemije je Mariborska turistična agencija 120 potnikov poslala v Turčijo!

Četudi so vedeli, da je Slovenija razglasila epidemijo in Svetovna zdravstvena organizacija pandemijo, naj nebi v agenciji Nikal želeli povrniti denarja ali prestaviti potovanja v Turčijo. Tja so poslali 120 upokojencev. K sreči so se domov vrnili za las.

Neodgovorno ravnanje turistične agencije Nikal

24ur razkriva, da se je tik pred zaprtjem na brniškem letališču izkrcalo 120 slovenskih potnikov, večinoma upokojencev. Ti so še prejšnji teden preko mariborske turistične agencije Nikal odleteli v Turčijo. Agencija seveda ni upoštevala razglasa pandemije s strani Svetovne zdravstvene organizacije. Na agenciji prav tako niso želeli niti slišati za povračilo denarja ali prestavitev potovanja.

Zveza turističnih agencij se je ostro odzvala, ravnanje agencije so obsodili kot popolnoma neodgovorno. Tik pred odhodom naj bi jim Nacionalni inštitut za javno zdravje zagotovil, da v Turčiji ni nobenega obolelega in da je tja varno potovati. Že dan pozneje  naj bi si premislili. Vsem so ob vstopu na slovenska tla izmerili vročino in jih vizualno pregledali.

Agencijo NIKAL in direktorico Nacionalnega inštituta za javno zdravje Nino Pirnat (vidno članico Židanove stranke SD) bi bilo tako dobro vprašat po zdravju. Tistem mentalnem zdravju!

OPOZORILO! Število obolelih za koronavirusom narašča. Spoštujte ukrepe in ostanite doma!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.