Neokusna zavajanja Tanje Fajon, strnjena v dveh minutah! (video)

fajon mobilne
zajem slike, Planet TV

V skrajno neokusnemu pristranskemu vodenju novinarke Tanje Gobec in še bolj neokusnemu zavajanju Tanje Fajon v oddaji (ki se k sreči izteka) Politično, je bilo natvezenih veliko neumnosti. Mi smo jih strnili v dve minuti.

Neokusna zavajanja Tanje Fajon

Bojan Požar je Fajonovo opisal z naslednjimi besedami : “Ne več zaskrbljena, ampak nejevoljna, jezna, tudi z jeznim pogledom, žaljiva, pretirano porjavela, sicer z obveznim dekoltejem, polno fraz in pripravljeno direktno lagati o zlahka dokazljivih dejstvih, pa še z novim nezavednim momentom. Tanja Fajon se je izpela. Ne potegne, ni preboja. Padamo dol po anketah javnega mnenja (po zadnji anketi Mediane v Delu se je Fajonova, saj smo lahko vsi videli, čisto potuhnila, izginila in pet dni ni zmogla niti enega samega avtorskega tvita), zato bi bilo še najbolje, če se lepo umakne nazaj v Evropski parlament!” 

Napadalna drža, ki je postregla z navadnimi zavajanji, če ne kar lažmi, je Tanjina rešilna bilka, preden jo po javnomnenjskih raziskavah ne “pohrusta” Levica in mogoče kmalu tudi, vedno manj upoštevani-LMŠ. Tu pa so Tanjina zavajanja strnjena v dveh minutah, s klavrnim koncem:

Ker stranka SD čaka, da jo pohrusta Levica, imajo baje v  načrtu, da gredo na volitve s skupno listo razkosanega DeSUS-a. Po neumnostih sta si Tanja in Karl namreč zelo blizu. On je nekoč upokojencem obljubljal 1000 evrov pokojnine, Tanja pa danes ponuja 700 evrov. Kako je Karl končal pa vemo vsi.

P.M. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.