Nacionalna televizija, katero plačujemo vsi uporabniki električne energije v Sloveniji je ponovno šla, čez mejo dobrega okusa.

Neokusno norčevanje iz bolezni na nacionalni televiziji

Čeprav so v Jonasovi oddaji izvedli nekakšno parodijo na koronavirus, se iz bolezni pač ne more delati norca, pa čeprav je to le parodija.

Nad tako parodijo je zgrožen tudi pevec skupine Game Over Denis, ki pravi: »Vse lepo in prav, vendar delati se norca iz bolezni in ljudi, ki so okuženi, za moje pojme ni ravno tema za norčevanje. Srčno upam, da se boste čez pol leta temu še vedno smejali. Tudi starejši ljudje za katere je ta virus nevaren so ljudje. V Italiji je umrlo že več kot 140 ljudi in število še narašča. Predstavljajte si, da so to vaši stari starši, me zanima, kdo bi se potem še smejal. Gospa ali gospodična iz Slovenije, katere babica se bori za življenje, upam da se izvleče in pozdravi.” je na družbenem omrežju zapisal Denis.

Iz mrtvih in bolnih se ne norčuje in posmehuje, to vedo že otroci, mogoče je čas, da se začnejo zavedati tega tudi odrasli. Predvsem s strani nacionalke je to zelo neokusno.

Oglejte si se vi to neokusno pesem, še bolj neokusne oddaje Kaj dogaja na nacionalni televiziji:

MG