Nespodobno! Poglejte, kdo pri nas, po tiho, še vedno ljubi Ruse?

Tudi pri nas imamo takšne in cvetke, ki ljubijo Ruse in ne obsojajo njihove agresije na Ukrajino. Raje se kitijo z njihovimi priznanji in pohvalami.


To so slovenski “navijači” Rusov?

V Sloveniji skoraj vsi obsojajo napad Rusije na neodvisno državo Ukrajino. Tudi Levica. A najdejo se tudi posebneži, ki se kitijo z “ruskim” perjem in nevladniki, ki dejanja ne obsojajo.

– Ljubljanski župan Zoran Janković noče vrniti priznanja, ki ga je prejel od Putina (kar je, na primer, že storila nekdanja ministrica Socialnih demokratov Anja Kopač), prav tako – vsaj – ne zamrzne uradnega (bratskega) prijateljstva med Ljubljano in Moskvo. To je Janković zapisal na družbenem omrežju: “Ljubljana ostaja pobrateno mesto z Moskvo in še naprej si želimo dobrega, prijateljskega sodelovanja med prestolnicama, med ruskim in slovenskim narodom. Župan je v znak krepitve slovensko-ruskih odnosov od predsednika Putina dobil priznanje, ki bo ostalo še naprej v spomin in znak upanja za mir v svetu.” 

– največja cvetka in Ruski “navijač” pa je Generalni državni tožilec Drago Šketa, ki še vedno ni prekinil nedavno podpisanega sporazuma v Moskvi, imenovanega program sodelovanja, pri čemer ima njegov ruski kolega celo že prepoved vstopa v Evropsko unijo?! Kakšna sramota?

Šketa pri podpisu sporazuma z Rusijo, slika državno tožilstvo

– Ukrajinska vojna pa je razkrila tudi ves blišč in bedo večine nevladnih organizacij v Sloveniji, z velikima protestnicama Niko Kovač (Inštitut 8. marec) in Teo Jarc (Mladi plus) na čelu, ki hodijo na ulice in mlatijo prazno slamo samo v primeru janeza janše, niso pa pripravljeni protestirati pred ruskim veleposlaništvom in obsoditi napada na Ukrajino. Seveda sinček državnega tožilca Jenulla ni prav nič drugačen. Zakaj? ker napad obsoja tudi Janez Janša? Tipična levičarska neokusna poteza

Kot piše Požareport, pa obstaja ve bolj obskurni portal Insajder.com, ki ga ureja in vodi nekdanji novinar Dnevnika Igor Mekina in se je že izkazal za tipično glasilo ruske politično-vojaške propagande.

Toliko o naših “navijačih” za Ruse. 

VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.