Nesreča! Mladi glasbenik Anđelo Kontrec iz skupine Langa se bori za življenje!

Anđelo Kontrec

Mladi glasbenik, nekoč znane skupine Langa se bori za svoje življenje. V prometni nesreči je namreč utrpel hude poškodbe.

 

Mladi pomurski glasbenik Anđelo Kontrec, sin Jožeta Kontreca, člana znane etno romske skupine Langa, se v bolnišnici bori za življenje. 

Mladenič je v nedavni prometni nesreči na območju Pomurja utrpel hude telesne poškodbe, njegovo zdravstveno stanje pa je resno. 

 

Na nedavni tekmi Mure, na kateri so se črno beli pomerili s Celjani, mu je navijaška skupina Black Gringos v znak podpore in z željo po čimprejšnjem okrevanju izobesila srce parajoč napis: »Anđelo, drži se!«

Mlademu glasbeniku želimo, da hitro okreva, tudi s portale e-maribor.si

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.