Neumnost brez primere! Zbor LGBT: “Prihajamo po vaše otroke!”

PESEM

Na spletu se je pojavil posnetek moškega homoseksualnega zbora (vsi po vrsti naj bi biliLGBT aktivisti) iz San Francisca v ZDA. Je to le pesem, ali grožnja?

Pesem ali resna grožnja LGBT aktivistov?

Pesem sta napisala Tim Rosser in Charlie Sohne, ki sta javnost razburila že zaradi muzikla o ameriških vojakih v Afganistanu. Muzikal je imel naslov »Fant, ki je plesal po zraku«. Tokrat sta šla po mnenju mnogih predaleč. Njuna glasba romantizira pederastijo in pedofilijo, pravi ameriška publicistka Andrea Widburg, zato ni čudno, da je pesmi naslov »Prihajamo po vaše otroke«.

Če ste stari več kot 18 let in imate dober želodec, si video, ki ga je homoseksualni zbor medtem že umaknil s spleta, lahko na lastni odgovornost ogledate spodaj, piše Demokracija.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.