Neumnosti, ki jih je kvasila Lidija Divjak Mirnik na odboru za kulturo!

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Mariborska poslanka stranke LMŠ, bolj znana, kot prodajalka svojega “modrčka” Lidija Divjak Mirnik se v razpravah večkrat zateka v nesoglasja in klati neumnosti. 

Nebuloze Lidije Divjak Mirnik

Očitna sovražna nastrojenost mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik na odboru za kulturo je, presegla vse norosti, kar jih prenese parlament državnega zbora. Poslance NSi je označila kar za “podvejo” stranke SDS, tiste, ki ne prisegajo na KUL politiko pa je označila kar za “izgubljene sinove v parlamentu, ki se ne upajo k ženi”. Tudi tokrat ni pozabila povedati nekaj besed o diktaturi in o Madžarih. Je pa potožila, da pričakuje kakšne članek o njeni neumnosti. NO zato pa bomo na našem portalu poskrbeli za to. A naj Lidijo, ki očitno rada bere  članke našega, kot sama pravi TROBILA, opomnimo, da portal e-maribor od države ni prejel niti evra. Je pa Lidijo Divjak Mirnik, kot sama pravi SRAM, DA JE ČLANICA TEGA PARLAMENTA?

V stilu Serpentinška (mogoče obstaja tudi kakšna Šarčeva šola za neumnosti) je mariborska poslanka ugotavljala da smo v vojni. Seveda je mislila vojno z mediji, ki je v Šarčevi vladi, kot pravi mariborska poslanka NI bilo? Se pa zanimivo, Lidija v času Šarčeve vlade, ni oglasila takrat, ko je Marjan Šarec naročil državnim medijem, naj ne oglašujejo na medijih, ki pišejo kritično o vladi Marjana Šarca. 

Tudi komisija, ki je nekaterim medijem, oziroma, kot jim pravi Lidija trobilo, namenila denar, mariborski poslanki ni bil povšeči.  Novo 24TV je Lidija kratko in malo označila, kot televizijo, ki se norčuje iz ljudi. In kot je še posmehljivo dodala, da bi se roka posušila tistemu, ki je spisal spisek dobitnikov proračunskega denarja. res žaljivo, neotesano, nespodobno in nevredno dela poslanke Divjak-Mirnikove.

In kdo je pravzaprav ta “vražja” Šarčeva poslanka Lidija Divjak Mirnik. Večna mestna svetnica liste za Pravičnost in razvoj (LPR), ki jo vodi Stojan Auer. Pri tem je najbolj zanimivo, da je le-ta pred leti nastopil tudi na listi SDS za poslanca.  Sicer pa je Divjakova (bila) tudi nasprotnica levičarskih protestov iz leta 2013, ko so nekateri levičarski aktivisti trkali tudi na njena vrata pa je “jokala” o tem, kako so strašili njena otroka. Spisala naj bi celo kazensko ovadbo proti tistim levim aktivistom, ki so obešali lutke na mariborskem mostu.  In prav ta poslanka je ob interpelaciji kulturnega ministra pozivala ljudi na ulico. Bahala pa se je tu, da si ona upa ob petkih sprehajati po ulici.

Sicer pa je vedno neuspešna kandidatka za županjo Lidija Divjak Mirnik še leta 2013, politično prijateljevala s Kanglerjevo stranko in njena LPR je bila celo s Kanglerjem v koaliciji. Očitno pa je leta 2018 videla, da ji na lokalni politiki ne gre preveč dobro, (so jo Mariborčani spregledali?) in se je “samopredlagala”  Marjanu Šarcu, da postane kandidatka za njihovo poslanko. Neverjetno se ji je s pičlimi 816 glasovi, (poslanka LMŠ z najmanj glasovi) uspelo preriniti v parlament.

In da naše “trobilo” do Divjakove ne bo nesramno, ne bomo dejali, da naj se ji roka posuši, ampak, da naj o njeni usodi na naslednjih volitvah spregovorijo volivci. 

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.