Neverjetna ponudba: Želite spati na delavnem mestu za 1000 evrov?

slika je simbolna

Bi želeli izpolniti večno željo, da med delovnem času lahko zaspite? Kaj pa če ste za to še sanjsko plačani?

Na povsem nenavaden način bodo obeležili svetovni dan spanja

Dormeo vabi v svoje vrste za en dan posameznika, ki bo – čisto zares! – spal na Dormeo delovnem mestu. En delovni dan, 8 ur, za plačilo 1.000 eur.

Sanjsko delo znamke Dormeo se bo zgodilo na svetovni dan spanja, 15.3.2019, in to ne zgolj v Sloveniji. Dormeo spalci bodo istočasno spali v kar 15 državah, v katerih deluje Dormeo, vodila pa jih bo enaka misija: začutiti atribute kakovostnega spanja, podati predloge za še bolj kakovostni spanec ter z vsemi iskreno deliti izkušnjo kakovostnega spanja v najbolj nenavadnih razmerah.

In kakšne pogoje morate izpolnjevati: imeti morate reden spalni urnik, pred spanjem se morate izogibati alkoholu, kofeinu, nikotinu in obilnejšim obrokom, pred spanjem ne smete telovaditi, prav tako ne smete opravljati zahtevnejših miselnih procesov, na primer večernega dela, ki ste ga s seboj prinesli iz službe, spalnica mora biti malo hladnejša in zatemnjena, v spalnico ne smete nositi elektronskih naprav in pred spanjem se morate umiriti in sprostiti, lahkotudi  ob glasbi, v vroči kopeli, z meditacijo ipd.

Če izpolnjujete pogoje, potem se vam nasmiha delo pri katerem boste lahko spali. Pa lahko noč. Prijava za spanje vas čaka na www.danspanja.si.

vir: SIOL

M.G.