Neverjetna zgodba! Tako močno si je želela manikire, da je kozmetičarki prikrila da je okužena!

koronavirus

Iz tujine prihaja neverjetna zgodba kozmetičarke, ki je razkrila, da ji je stranka v želji, da bi dobila svežo manikiro, lagala glede okužbe z novim koronavirusom.

Tako zelo si je želela manikiro, da je zamolčala, da je okužena

Po družbenih omrežjih je zaokrožila zgodba kozmetičarke iz Washingtona in njene stranke, ki si je “tako zelo želela manikire”, da kozmetičarki ni povedala, da je okužena z novim koronavirusom. To ji je sporočila šele dan po tem in jo prosila, naj se samoizolira.

Kozmetičarka z imenom Taylor je bila tako šokirana, da je izmenjavo SMS-sporočil delila na svojih profilih na Facebooku in Instagramu ter ob tem ljudi pozvala, naj ne počnejo tega, kar je storila njena zdaj že nekdanja stranka. ob koncu se ji je stranka opravičila z izgovorom, da si je tako močno želela manikire.

Potem ko je Taylor dopisovanje delila na družbenih omrežjih, je dobila veliko podpore. Zapisala je, da jo veseli, da se ljudje večinoma zavedajo nevarnosti virusa in ne bi ravnali tako kot njena stranka. Zahvalila se je vsem za pozitivne komentarje in jim sporočila, da je neodgovorno stranko že prijavila oblastem.

Sama medtem ne more delati, saj je morala v dvotedensko samozolacijo, da ne bi ogrozila svojih strank, družine in prijateljev.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA