Iz tujine prihaja neverjetna zgodba kozmetičarke, ki je razkrila, da ji je stranka v želji, da bi dobila svežo manikiro, lagala glede okužbe z novim koronavirusom.

Tako zelo si je želela manikiro, da je zamolčala, da je okužena

Po družbenih omrežjih je zaokrožila zgodba kozmetičarke iz Washingtona in njene stranke, ki si je “tako zelo želela manikire”, da kozmetičarki ni povedala, da je okužena z novim koronavirusom. To ji je sporočila šele dan po tem in jo prosila, naj se samoizolira.

Kozmetičarka z imenom Taylor je bila tako šokirana, da je izmenjavo SMS-sporočil delila na svojih profilih na Facebooku in Instagramu ter ob tem ljudi pozvala, naj ne počnejo tega, kar je storila njena zdaj že nekdanja stranka. ob koncu se ji je stranka opravičila z izgovorom, da si je tako močno želela manikire.

View this post on Instagram

Yesterday after I posted about this on my Facebook, the world has been up in arms with me and for me. I just want to thank everyone for their support, and encouragement. Thank you to @thenaillife_ and @nunis_nails for getting the word out to others. I can’t believe how this literally has spread across this world like wild fire. Let’s protect ourselves and each other. If there is anything I have learned in the last 24 hours, there may be a handful of unthoughtful people like this ex client who did this to me yesterday, but this world is a beautiful place with a whole lot of people in it willing to do what’s right. Keep on being good to others, and let’s kick this virus outta here. For everyone who keeps commenting, she HAS been reported. I cannot keep up with all the comments on Facebook and here with everyone saying that. Thank you! #nails #nailsofinstagram #nails💅 #nailsonfleek #nailsnailsnails #nailsoftheday #spokane #spokanenails #nailart #nailartvideos

A post shared by Taylor (@roguemenai) on

Potem ko je Taylor dopisovanje delila na družbenih omrežjih, je dobila veliko podpore. Zapisala je, da jo veseli, da se ljudje večinoma zavedajo nevarnosti virusa in ne bi ravnali tako kot njena stranka. Zahvalila se je vsem za pozitivne komentarje in jim sporočila, da je neodgovorno stranko že prijavila oblastem.

Sama medtem ne more delati, saj je morala v dvotedensko samozolacijo, da ne bi ogrozila svojih strank, družine in prijateljev.

MG