Neverjetno! 63-letnik sredi Maribora zabodel 40-letnika! Policistom tudi grozil!

PU policija trak maribor nesreča

63-letnik sredi Maribora zabodel 40-letnika! Ko so ga policisti ujeli, jim je grozil, med drugim tudi z eksplozijo plina.

Včeraj ob 22.55 so bili na Policijski upravi Maribor obveščeni, da je na Pobrežju v Mariboru moški zabodel drugega moškega. 40-letnik je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lahko telesno poškodbo. 63-letni moški je po dejanju s kraja pobegnil v svoje stanovanje.

Ob prihodu policistov na kraj z njimi ni želel sodelovati, izrekel je več različnih groženj, med drugim tudi z eksplozijo plina, nakar se je ob sam predal. V nadaljevanju mu je bila seveda odvzeta prostost.  Piše portal Maribor24

O dogodku sta bila obveščena dežurna državna tožilka in dežurni preiskovalni sodnik. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in nadaljujejo s preiskavo okoliščin kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.