Neverjetno! Bandelli se rine za direktorja državne firme DRI

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Marko Bandelli kot propadli politik. velja tudi za primer človeka brez pravega ponosa in hrbtenice. Čeprav ima lastno podjetje še dobiva od države nadomestilo kot nekdanji poslanec, ker ubogi človek, ne more dobiti službe.

Kot razkriva Požareport Bandelli je solastnik družinskega poslovnega imperija, ki letno prinaša več milijonov evrov prihodkov, poleg tega se je on sam pogosto postavljal, kako uspešen in bogat da je (vir), kar pomeni, da se lahko bogataš Marko Bandelli nemudoma in zlahka znova zaposli v svoji firmi. Ampak ne. on je že dobil nadomestilo od države, ker pač ne najde zaposlitve. A to še ni najhuje. 


Preberite tudi:

Ubogi Marko Bandelli, ne more najti službe. Kdo še prejema nadomestilo?


Bandelli, se rine, po informacijah Bojana Požarja, na direktorsko mesto državne družbe DRI upravljanje investicij, d. o. o., ki sodi pod resor infrastrukture, ki ga – pod vlado Roberta Goloba – kot bodoča ministrica znova prevzema njegova bivša strankarska šefinja Alenka Bratušek.

A to še ni vse. Bandelli če bi slučajno res postal direktor družbe DRI, bi bil kot 50-odstotni lastnik betonarne (Bandelli, d. o. o.) in direktor državne družbe, ki se ukvarja s cestno, železniško, vodno in drugo infrastrukturo, v  navzkrižju interesov, ko bi se razna podjetja, ki sklepajo državne posle z DRI, čisto slučajno odločala za neposredne ali posredne nakupe betona pri zasebnem podjetju direktorja DRI – firmi Bandelli, d. o. o.

Kako sprevrženo. A ne gre se prav nič čuditi. To je pač politika, sedaj že odmrle stranke SAB, ki pa roko na srce, prav paše h Golobu. Se še spomnite teh besed Marka Bandellija? In kdo se bo jokal doma, če bo Bandelli spet samo direktor?

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

  • DA (94%, 1.011 Glasov)
  • NE (6%, 64 Glasov)

Vsi Glasovi: 1.075

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.