Neverjetno! Denis Avdič žaljivo nad Janšo, njegovo soprogo Urško in sina Črtomirja?

Denis Avdič, zajem slike

Denis Avdič, radijski voditelj radia 1, je v prostem času očitno tudi humorist. No vsaj želi biti smešen. Nekako tako kot propadli politik Marjan Šarec. 

Si je pa na svoji primitivni “stand up” predstavi Denis Avdič dovolil zares preveč in se norčeval iz predsednika stranke SDS Janeza Janše, njegove žene Urške in celo iz sina Črtomirja, kar je višek nesramnosti in nadutosti tega južnjaškega “stand up” komedijanta. 

V svoji žaljivosti Avdič govori o tem, da bi Janši  ponudil zastrupljene piškote, lagal o tem, kako sta se spoznala Janša in njegova žena Urška Bačovnik Janša. Da so Janšo dali skupaj v celico z Metodom Trobcem in ko je Janša postal predsednik vlade naj bi se Trobec obesil. Avdič je v svojih neumnostih šel tako daleč, da omeni celo sina predsednika Janše, Črtomirja in podobne neumnosti.

Ta zares žaljiv in primitivni nastop Denisa Avdića si lahko ogledate v spodnjem videu:

In tako nam s takimi nastopi, “stan up” komedijanti z juga zastrupljajo Slovenija. In nenazadnje bo ta isti Denis Avdič tudi letos na Radiu 1 fehtaril denar za otroke. Le kdo bi  takemu “primitivcu” zares dal kaj denarja?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
93%
1.5km/h
100%
-0°C
1°
-1°
-1°
Fri
-1°
Sat
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA