Da je protestnikov v Ljubljani vse manj, ni treba posebej poudarjati. Leva opcija medijev, med katero sodita v prvi vrsti RTV in POP TV število vedno priredi po svoje.

Gale in Zlatko v politiko?

Sicer pa so tudi notranje trenja tista, ki razjedajo petkove protestnike. Kot piše Požareport naj nebi šlo samo  za politične igrice med Jašo JenullomVukom Čosićem ali Tjašo Prošek (kar je medtem že prišlo tudi v nekatere medije), ampak gre za opazne zakulisne politične spopade med Gregorjem Golobičem, Levico in Socialnimi demokrati, medtem kot so protestniki že prej izločili LMŠ, oziroma Damirja Črnčeca (ki je sprva, spomnimo, hotel celo prevzeti prosteste) in Marjana Šarca.

Galeta sedaj pošiljajo tudi malo na okoli, recimo v Maribor in Izolo, kajti volilno telo ni samo Ljubljana, raper Zlatko, pa je druga zgodba, saj je popularen le v Fužinah in bi ga bolj volilo volilno telo Levice.

Je pa Ivan Gale jasno in glasno povedal, da nikoli ne bo predsednik vlade, saj se za to funkcijo ne čuti dovolj sposoben. Torej naj bi ga Golobič, rad nastavil v parlament za mešanje megle, kar sedaj v parlamentu počenja večina levih strank.

MG