slika: DZ RS

je to sploh mogoče. Požareport razkriva zgodbo, kateri skoraj ne moremo verjeti, a je očitno še kako resnična.

GROŽNJE POSLANCEM

Grozilno elektronsko sporočilo (spodaj), naj bi na elektronsko pošto prejeli poslanci SMC, Nove Slovenije, Desusa in poslanca narodnosti zvečer pred glasovanjem o kandidatoma za ustavnega sodnika in viceguvernerko Banke Slovenije Anžetu Erbežniku in Arjani Brezigar Masten.

Pozdravljeni, poslanci.

To je sporočilo Anonymousa, namenjeno vam. Tokrat bomo izjemoma pisali v Slovenskem jeziku, saj vemo, da nekateri od vas tujih jezikov ne razumejo.
Vemo se veliko stvari. Stvari, ki smo jih o vas izvedeli z našim prikritim delovanjem, a oprostiti nam morate – če ste odpovedali vi, ki bi morali zastopati interese ljudstva, smo skrb za prihodnost države morali vzeti v roke državljani.

Za spremembo, vam ne bomo pisali o nesorazmernih ukrepih, ki jih pomagate sprejemati. Za razliko od skupin, ki zanikajo obstoj virusa in zavračajo vse ukrepe kot priprave na cčipiranje, Anonymous ohranja zdrav razum in se proti teorijam zarote aktivno bori. Ste pa za nastanek teh skupin oz. uvoz le teh iz ZDA odgovorni sami. To je rezultat ustrahovanja vlade, ki jo podpirate. Ljudje bi veliko lažje sprejemali ukrepe, če bi vlada pokazala vsaj malo empatije. Pa je ne. Škoda.

Jutri boste baje glasovali za novega Ustavnega sodnika. Zajebali ste prvič, zato poskusite popraviti storjeno napako, sicer se boste tudi sami cež nekaj časa znašli v državi, v kateri ne boste želeli živeti. Vas Veliki Vodja bo, če potrdite Anzeta Erbeznika, imel pod direktnim nadzorom najvišje sodišče v državi. Podredil si bo vse. In ko vas ne bo vec potreboval, vas bo brez premisleka pahnil v brezno. Tega se, nekje globoko v sebi tudi sami zavedate. V to smo prepričani.

Prednost – pa tudi slabost, če se spomnimo nedavnih dogodkov – jutrišnjega tajnega glasovanja je ta, da je tajno. Ko boste oddali glasovnico, vas ne bo nihče gledal. Boste sami. Vi in vaša vest. Če vas pa kdo sili, da slikate glasovnico in to dejansko počnete … Naj vam Bog, če obstaja, pomaga.

Apeliramo na vas z upanjem, da je vsaj v nekaterih od vas še kanček zdravega razuma. Vsaj nekaj odstotkov vas mora biti dovolj prisebnih. Mi vas bomo, kot do sedaj, tiho opazovali. Od rezultata jutrišnjega glasovanja pa je odvisno tudi to, koliko okostnjakov, ki jih pridno skrivate v svojih omarah, bomo predstavili javnosti. Bodite pametni. Bodite pošteni. Naredite, kar je prav za to državo, ki ste jo vsi skupaj s tremi desetletji izmeničnih psihopatov skorajda unicčili. Naredite kar je prav, vsaj enkrat. Hvaležni vam bodo volivci. Pa ljubice in ljubimci. Pa tisti, ki so vas kdaj podkupili. Morda ne vseh, res je … a tisti, o katerih govorimo, dobro veste, da ste to vi.

Hvala za pozornost. Se vidimo 5. novembra. Mi smo Anonymous. Mi smo legija. Ne odpuščamo. Ne pozabimo. Pričakujte nas.

Sta zato kandidata ostala brez potrebnih 46 glasov? Za njuno izvolitev je namreč glasovalo (le) 44 poslancev.

Več na: Požareport.si

MG