Neverjetno kaj je izjavila Evgenija Carl! Vojna v Ukrajini zaradi nje?

Eugenija carl , častno razsodišče
Eugenija carl, slika: v fokusu

Ob nekaterih izjavah takšnih in drugačnih “novinark”, res ne vemo ali bi se smejali ali jokali. Očitno so nekatere tako zavarovane vas, da mislijo, da se ves svet vrti okoli njih.

V Ukrajini se je začela vojna in premier Janša bo danes obiskal Ukrajino – skorajšnji obisk v Kijevu je napovedal po pogovoru z ukrajinskim premierjem sredi meseca. V okviru delovnega obiska se bo srečal s premierjem Denisom Šmigalom in predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Janša je skorajšnji obisk v Kijevu napovedal po pogovoru z ukrajinskim premierjem sredi meseca. Razmere v Ukrajini so sicer zelo napete, zlasti po tem, ko je Rusija v ponedeljek priznala samostojnost samooklicanih republik Doneck in Lugansk na vzhodu države. 

A nekateri pač mislijo, da se vse vrti okoli njih, med njimi je brez dvoma novinarka Eugenija Carl. Ta namreč meni, da se premier boji prikazati na sodišču in gre tako “raje na rusko fronto”. Očitno je Rusija začela vojno v Ukrajini zaradi Eugenije Carl? 😂 To bi bilo pa potrebno nujno sporočiti Putinu. Tudi v Rusiji nimajo tako vplivne ženske!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.