Neverjetno! Ko na trajektu za Hvar zagledaš čisto pravega tigra!

tiger
Tiger, Slika: Jutarnji list

Potnike in posadko trajekta hrvaške družbe Jadrolinija, ki je plul iz Splita do otoka Hvar, je presenetil tiger, ta je ležal v manjši prikolici osebnega avtomobila. 

Ko se na trajektu za Hvar znajde čisto pravi tiger

Fotografijo tigra, ki gleda izza rešetk, so najprej objavili na Facebooku s pripisom: “Ali je plačal vozovnico za Jadrolinijin trajekt?” Fotografija je povzročila ogorčenje številnih obiskovalcev spletne strani, ki so izrazili zaskrbljenost ne samo zaradi varnosti potnikov in posadke, temveč tudi za varnost živali, poroča Večernji list na svoji spletni strani.

V Jadroliniji so za hrvaške medije pojasnili, da nihče ni prijavil prevoza tigra, člani posadke pa nimajo pristojnosti pregledovati prikolice, če ni prijavljen prevoz nevarnih snovi in podobnega. S prevozom eksotične živali na trajektu niso bili seznanjeni niti na pristojni policiji.

Baje pa na Hvaru obstaja neregistrirani živalski vrt, v katerem ima lastnik tudi tigre, ki naj bi jih oddajal v najem kot atrakcijo v barih in nočnih klubih.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.