Neverjetno. Kriminalist pomagal svojemu očetu pri gojenju konoplje?

Zunajrazpravni senat koprskega sodišča je pred prazniki uvedel sodno preiskavo proti koprskemu kriminalistu, ki so ga pred mesecem dni aretirali zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, in njegovemu očetu

Kriminalistu podaljšali pripor

Kriminalisti so pred dobrim mesecem dni končali preiskavo in pridržali kriminalista, ker naj bi pomagal svojemu očetu pri gojenju konoplje na parceli v okolici Kopra. Zunajrazpravni senat je kriminalistu tudi podaljšal hišni pripor. Obramba obeh se bo na sklep o uvedbi sodne preiskave pritožila, kar pa ne bo zadržalo postopka.

Njegova odvetnica Monika Mavsar, ki je pred prazniki napovedala tudi pritožbo na sklep o podaljšanju hišnega pripora, že ves čas vztraja, da ni pripornih razlogov, ker po njenih trditvah ni utemeljenega suma, da bi storil očitano kaznivo dejanje. Že pred tedni je povedala, da zasežena konoplja ni bila kriminalistova, ampak naj bi bila namenjena lajšanju očetovih zdravstvenih težav.

MG

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.