Neverjetno! Levičarji z rdečo barvo popackali izraelsko zastavo, ki je visela nad vladno palačo?

zastavo

Ravnanje z zastavo na najboljši možen način prikaže odnos do neke države ali naroda. Levičerji pa so že večkrat dokazali in pokazali, kakšen je njihov odnos do države.


Onečastili Izraelsko zastavo!

Izraelska zastava je še do nedavnega krasila vladno palačo zaradi solidarnosti z Izraelom ob zadnjih Hamasovih terorističnih napadih in raketnih obstreljevanjih. A po informacijah portala Demokracija, naj bi to zastavo konec tedna popackali z rdečo barvo, zato so jo na vladi morali umakniti. Najverjetneje so vanjo metali rdeče barvne krogle. Kot trdijo viri portala Demokracija so pred zgradbo vidni sledovi rdeče barve po tleh, zastave pa ni več.

Ob tem ni dvoma, kdo je možen napadalec na zastavo. Gre za tiste, ki so še nekaj dni nazaj glasno demonstrirali v podporo Palestini in Hamasu. To pa so v glavnem slovenski skrajni levičarji. Seveda ni dvoma, da k temu veliko pripomorejo tudi mainstream mediji, ki imajo Hamas za »osvobodilno gibanje« in ne za teroristično organizacijo, kar v resnici tudi je.

Ob tem pa ostajajo levaški mediji tiho!

P.M.

 

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.