Neverjetno! Lidija Divjak Mirnik spet išče problem, tam kjer ga ni!

Lidija Divjak Mirnik
Lidija Divjak Mirnik, slika Škandal24

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, se je očitno že vrnila s “kajtanja” v Slovenijo in očitno v poletni vročini s kakšnim ležalnikom in računalnikom v roki najde dovolj časa da piše neumnosti?

Lidija spet “pljuva” neumnosti na družbenem omrežju?

Z patetičnimi besedami je Lidija Divjak Mirnik, mariborska poslanka stranke LMŠ, komentirala članek levega pljuvalnika po vladi, kjer so se razpisali o tem, da naj bi Janez Janša na mondenem otoku že leta igral golf z največjimi dobičkarji v zdravstvu. Zgodba je seveda stara in nima nobene veze s sedanjim stanjem predsednika vlade a Lidija, ki članka očitno ni niti ne prebere, piše nebuloze?

Nekaj od napisanega vseeno drži. NISMO VSI ISTI! Ko nekomu zgradijo pred hišo visoki zid v imenu države, pa to nikogar ne moti, ko zgradi župan nevidno in zato zapravi 2 milijona, pa KPK ne naredi nič. Ko nekdo, kot humorist “na roke” služi na tisoče evrov in sploh nima podjetja, pa to ni problem. Ko župan lastnemu gasilskemu društvu, katerega član je, priskrbi zajetno vsoto denarja, pa KPK ne stori ničesar, ko nekdo poziva ljudi na ulice, sam pa se ob podobnem pripetljaju zapre v stanovanje in medije hrani z neumnostmi, da se boji za svoje otroke, itd. Res je Lidija NISMO VSI ISTI.

Tudi odgovori na Lidijin zapis povedo veliko:

In da se Lidija ne bo spraševala ali predsednik vlade te dni v Indiji res igra golf, naj jo potolažimo, da bo jutri predsednik vlade užival v družbi z okoli 10.000 slovenskih demokratov in demokratk v Bovcu. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.