Neverjetno. Na Jesenicah od 29-ih hokejistov, pozitivnih kar 20!

slika facebook

Pri HDD Sij Acroni Jesenice so prejeli nove pozitivne rezultate testov na novi koronavirus. Od 29 testiranih članov je pozitivnih kar 20. V samoizolaciji je tudi ekipa HK SŽ Olimpija, pri kateri so v sredo potrdili eno okužbo.

Okuženih kar 20 hokejistov

Na Gorenjskem so prve okužbe potrdili v torek, ko so medije obvestili, da sta bila na testiranju na novi koronavirus pozitivna dva od treh članov.


Po potrjenih pozitivnih rezultatih se je testirala celotna ekipa. V sredo so poročali o 11 okužbah (od 14 testiranih), v četrtek pa se je število pozitivnih testov povečalo na kar 20 (testiranih 29), kar pomeni, da sta kar dve tretjini testiranih iz gorenjskega kluba prejeli pozitiven rezultat.

“Okuženi morajo v prvi vrsti spoštovati vsa navodila zdravnikov in do nadaljnjega ostati v samoizolaciji. Člani ekipe, ki so zdravi in nimajo simptomov, pa bodo po navodilih trenerjev opravljali individualne treninge na suhem,” so zapisali na uradni spletni strani društva.

MG


VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1km/h
75%
20°C
22°
19°
19°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.