Natasa-Sukic.-Fotomontaza-Demokracija-

Stranka levica prihaja v ofenzivo. Ker ji preko samozvane koalicije kul ni uspelo zamenjati vlade, se obeta nov pritisk na vlado Janeza Janše.

Nova ofenziva proti vladi Janeza Janše s strani Levice?

Se nem obetajo novi protesti, novi pritiski in nova ofenziva? Vsaj tako napoveduje stranka Levica, ki je očitno prepričana, da lahko predsednika vlade lahko odstavlja in postavlja le ulica. Njihova ulica, seveda!

Kot piše portal Škandal24 poslanka Levice Nataša Sukič z nekakšno ofenzivo spodbuja somišljenike k lepljenju plakatov v smislu “ne smemo biti tiho”, s sloganom “nalepi plakat”, s čimer spodbuja k razmnoževanju in lepljenju plakatov. “Prepričana sem, da se pod vlado Janeza Janše zavedamo preziranja in uničevanja kulture močneje, kot kadarkoli prej tekom naših kratkih življenj. ne stoj, ne obupaj, zapoj pesem, preberi verz, NALEPI PLAKAT, NE BODI TIHO,” je zapisala Sukičeva

Tako svet stranke Levice podaja predlog, s čim bodo v prihodnje nagajali po neuspeli nezaupnici. Med drugim so zapisali: “V vodstvu stranke pripravljamo rezervni načrt dela za primer nezaupnice in našega obstanka v opoziciji. v tem primeru se bomo osredotočili na tri tematske sklope in sicer želimo v prvo vrsto, zelene teme (fokus na lokalnih akcijah, ter zakonu o podnebni tranziciji), rdeče teme (krajšanje delovnika, delavsko lastništvo, socialne pravice), ter obrambo demokracije in ofenzivo proti vladi Janeza Janše, ki povsem odkrito sodeluje  s kriminalnimi omrežji (primer Rok Snežič). ob tem pa je v planu organizacija kongresa stranke konec maja ter priprava na volitve.”

Kam nas torej vodi taka politika Levice?

PM