Neverjetno! Oče domnevnega zamejca, ki je bil vpleten na incident na meji naj bi bil urednik TV Koper?

Slovenska vojska slika: portal SDS

po poročanju portala Nova24 TV je mladi Antifa in titoist Daniel Malalan, ki naj bi sprožil incident, ko je obtožil enega izmed vojakov, da je vanj uperil avtomatsko puško, ker naj bi ga zamenjala za ilegalnega migranta, sin znanega zamejskega novinarja in urednika TV Koper Igorja Malalana. TV Koper Capodistria je izpostava RTV.

Incident sporvociran preko primorskih medijskih krogov?

Igor Malalan je v medijskih krogih znano ime, še posebej se ga starejši spomnijo kot lika Supermalalana iz humoristične serije TV Poper. Malalan še dandanes navdušuje s svojim humorjem, za kar se ga da najeti za zasebne zabave in ima celo glasbeno skupino Happy Day. Toda poleg tega je zamejski Slovenec iz Opčin tudi urednik oddaje Športel na TV Koper in kot smo izvedeli, tudi oče Daniela Malalana, za katerega smo razkrili, da je bil vpleten v incident na slovensko-italijanski meji.

Prvi so zgodbo zamejskega Slovenca Malalana razkrili v Primorskem dnevniku, nato pa se je razširila kot požar tudi drugam. Da gre pri “incidentu” na slovensko-italijanski meji za zgodbo s sumljivim ozadjem, pove podatek načelnika GŠ SV Glavaša, da od leta 2015 in opravljenih več kot 110 tisoč raznih nalog v podporo policiji pri širšem varovanju državne meje in več desetletjih delovanja v tujini, večjih zlorab in prekoračitev pooblastil niso zaznali.

To je prva, ki se je zgodila in o njej se bodo še pogovarjali, ko bo preiskava tudi zaključena.

Se nadaljuje…

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
86%
1.5km/h
31%
19°C
21°
18°
19°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.