Neverjetno! Oče ravnatelju grozil kar z motorno žago!

SLIKA JE NAKLJUČNA

Pred osnovno šolo Solkan se je davi zgodil incident, ko je jezni oče zaradi samotestiranja otroka prišel pred šolo in prižgal motorno žago.

Oče ravnatelju grozil z motorno žago

Neumnostim nekaterih staršev res ni videti kraja. Le kakšen vtis na otroke in nenazadnje tudi na družbo dajejo starši, ki grozijo ravnateljem šole. Takim staršem bi socialne ustanove otroke morali preprosti vzeti. Še posebej pa je zanimivo, da je tak incident zgodil zaradi povsem banalnega načina. Oče in mati se nista dogovorila o testiranju otroka, od mame smo namreč dobili soglasje in otrok se je včeraj samotestiral. Oče se je nad tem razjezil in je to prišel na zelo konkreten način tudi povedat,” je po današnjem srečanju novogoriškega župana Klemna Miklaviča z ravnatelji osnovnih šol v Novi Gorici pojasnil ravnatelj Marijan Kogoj

Nad ravnatelja je namreč jezni oče prišel kar z motorno žago.  Kot je v izjavi za javnost povedal ravnatelj, se je z očetom pogovoril, ta pa se je nato umaknil. O incidentu so obvestili policijo in dogodek prijavili kot grožnjo.

Vsekakor taki starši ne morejo biti zgled družbi, še manj pa svojim otrokom. Upajmo le, da bo pri tem svoje povedala, ne samo policija, ampak tudi socialna ustanova.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
1.5km/h
81%
-6°C
-5°
-6°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA