Neverjetno! SD ima na “ukradeni” vili kar 4 hipotekarne kredite?

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Upravljanje z denarjem za Socialne demokrate ni ravno lahko naloga. Stranka je sicer poplačala nekaj dolgov za nazaj, a to še ne pomeni, da zna sedaj upravljati z denarjem.

Štirje hipotekarni krediti v vrednosti nad 750 tisoč evrov

Stranka SD, še posebej njihova predsednica Tanja Fajon ne skriva želje, da bi rada postala premierka. To je bilo slišati jasno in glasno, ko je prišlo do menjave vodstva na vrhu stranke. Odkar so s strankami LMŠ, SAB in Levico podpisali povolilni sporazum, lahko poslušamo, kako naj bi imeli naenkrat skrivnosten recept za to, da Slovenijo usmerijo na drugačno in boljšo pot.

Pri tem sicer ni jasno, na kakšen način naj bi to izvajali, a glede na to, da lahko denimo vidimo, da ima stranka SD na “svoji” vili štiri hipoteke v vrednosti nad 750 tisoč evrov, človeka upravičeno skrbi, kako bi to izvajali. Ta stranka očitno ni sposobna finančno vzdržno poslovati. Radi pa modrujejo o kreditih vlade, ki se je morala zaradi razmer koronavirusa zadolžiti za za 0% obrestno mero za ljudi in gospodarstvo.

Kako bo nekdo upravljal z državo, če še za svoje finance ne zna poskrbeti?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.