Neverjetno! SD, LMŠ in Levica vabijo na proteste! Odzval se je Janez Janša!

kul opozicija
Leva opozicija, SLIKA: DEMOKRACIJA

Leva opozicija še kar grozi. Tokrat se bodo podpirajo tudi proteste proti vladi in nekateri se jih bodo tudi udeležili. Pri tem prednjači stranka SD in LMŠ.

LMŠ, SD in Levica spodbujajo proteste

Pri LMŠ tako kot vedno podpirajo vse, kar je naperjeno proti Janši. Zapisali, da je pravica do protestiranja ustavna kategorija, namenjena “temu, da ljudstvo z mirnim zbiranjem, s protestom pokaže oblasti, kdaj je dovolj”. Dodali so, da je čas za vrnitev v normalnost in za predčasne volitve.  Po enem letu so torej obrnili ploščo. Saj shoda domoljubov, ki je še v času vlade Marjana Šarca na Prešernovem trgu niso podprli.

Na poziv SD se je na Twitterju odzval premier Janša. Zapisal je, da stranka SD javno poziva h kršenju epidemioloških ukrepov v času epidemije koronavirusa in se tako postavlja izven zakona. Tako je doslej po njegovih navedbah v EU ravnala samo še nemška skrajno desna stranka Alternativa za Nemčijo (Afd). Hkrati se skupaj s Sindikatom vzgoje in izobraževanja (Sviz) proglaša za soorganizatorja širjenja covid-19.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.