/NEVERJETNO/ Tudi v Savskem naselju prepovedan vstop za člane SDS?

prepovedan vstop
Prepovedan vstop za SDS, Slika Twitter.

Sovražniki oblasti, nasledniki komunizma, se iz dneva v dan trudijo, da spodkopavajo njeno veljavi in delo, ki ga vlada vlaga v ljudi za blaginjo naše države.

Novo levičarsko širjenje sovraštva

Le kdo so tisti, ki iz dneva v dan, tudi s pomočjo letakov, ki prepovedujejo vstop stranki SDS v prostore, rušijo načelo demokracije? Sedanji in bivši komunisti in tisti ki se za komuniste imajo. V Savskem naselju, kjer (še) “domujejo” partizani (upajmo, da tudi ti ne zasedajo ukradenih prostorov) v krajevni organizaciji zveze združenj borcev in prostorih partizanske knjižnice, se bohoti nalepka PREPOVEDANO ZA SDS.

KDO RAZDVAJA, KDO DELI, KDO NETI SOVRAŠTVO? Kdo komu prepoveduje vstop? To so delali leta od 1945 naprej, in to delajo tudi danes?

PM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.