Neverjetno! V zabavni oddaji na Planet TV, tekmovalca v majici z napisom “prasica”

Kaj se dogaja s slovensko komercialno televizijo Planet TV? V zabavno TV oddajo Kolo sreče so spustili tekmovalko. ki je na puloverju imela napis “prasica”!

Med tremi tekmovalci, ki so se potegovali za zmago v kvizu Kolo sreče, je bila tudi režiserka in igralka Tijana Zinajić.  V oddaji je sicer imela precej sreče. Sprva sicer na to ni kazalo, saj je v zadnjem krogu enemu od tekmovalcev kolo namenilo polje zamenjava, s čimer si je prisvojil Tijaninih 3.360 evrov, ki je bila do takrat v vodstvu, nato pa je z naslednjim vrtenjem kolesa sreče ta znesek še podvojil. Že v naslednjem poskusu pa se je kolo spet ustavilo na polju zamenjava in Tijana je na svojem računu spet imela daleč najvišji znesek: do konca četrtega kroga je nikomur od preostalih tekmovalcev ni uspelo prehiteti. Kot zmagovalka kviza se je s tem zneskom odpravila v bonus igro. Tam si je prislužila neverjetnih 7.680 evrov. 

A bolj kot to, je gledalce kviza zmotil pulover tekmovalke, na katere se je bleščalo ime “prasica”! To je sicer ime za njen filmski prvenec, a neglede na to, je kviz, Kolo sreče, družinska oddaja, kar radi pogledajo tudi otroci in take besede nikakor ne sodijo v samo oddajo. In kakšno sporočilo, taka oddaja daje svojim gledalcem?

Upam, da bodo na  Planet TV našli koga, ki pogleda tekmovalce, kakšne neumnosti nosijo v studiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.