Neverjetno! Vandali z grafiti spet napadli slovenske cerkve!

slika tvitter

Zadnje tedne in mesece so Ljubljano preplavili grafiti anarhistov in neomarksističnih kolesarskih protestnikov, ki uničujejo ljubljanske fasade in estetiko glavnega mesta, sedaj pa so se vadali spravili še na cerkve, tako, kot pred nekaj meseci v Mariboru.

Popackali cerkev sv. Janeza Krstnika na Trnovem v Ljubljani

Pred kratkim so levičarski vandali popisali Cerkev sv. Janeza Krstnika, bolj znano kot trnovsko cerkev. Na cerkvi se je pojavil grafit: “Klerofašisti stran od naših maternic in pravic”, ki vsebuje tudi znak, ki združuje simbol anarhistov in ženski simbol, ki pa so si ga prisvojile feministke. Za vandalizem so očitno odgovorne nekakšne anarho-feministke, oziroma skupina antifa anarhistov, feministk in ostalih levičarjev.

Slika: Nova24TV ( (foto: A.S.)

Pri tem je zanimivo kako ravno osebe in skupine, ki so najglasnejše glede sprejemanja drugačnih in glede strpnosti, izkazujejo najmanj spoštovanja drugačnim mnenjem in ljudem s katerimi se ne strinjajo.

Vir: NOVA24TV

PM
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.