roglič
SLIKA: družbeno omrežje

Primož Rogljič, najboljši slovenski kolesar in človek, ki se ne preda tako zlahka kriji usodo letošnjega Tour de France 2020.

Neverjetni zapis skrajne levičarke na družbenih omrežjih

A tako, kot vedno se najdejo tudi taki, ki si dirko razlagajo po socialistično. Ker je Primož Roglič krščansko vzgojeni Slovenec in okoli vratu nosi križ, ima celo vtetoviranega in ker se pred vsako dirko prekriža, ni dovolj dober da bi zanj socialistično vzgojeni Slovenci navijali. Še več. Moti jih ker nosi rumeno majico, ker je to barva stranke SDS. Zato Rogliča označujejo za fašista.

Nekaterim so se od kolesarjenja ali pa mogoče tudi od korone očitno skisali možgani. Aronija jih očitno ne premore niti toliko, da bi vedela zakaj Primož Roglič nosi rumeno majico? Ker je trenutno prvi  v seštevku tekmovanja Tour de France 2020 in zato še zdaleč ni fašist.
Tako pa se je Aronija skrivala v intervjuju na Youtube:

Sicer pa so manire glavni problem levičarskih skrajnežev, ki ob petkih kolesarijo, smetijo po tleh, kažejo gole riti, se spakujejo, grozijo, nosijo totalitarne simbole in grozilne napise. Seveda za razliko od kolesarjev, ki tekmujejo na Tour de France 2020, ki s ponosom in vso zavzetostjo premagujejo ovire in s ponosom zastopajo našo državo.

Enim v sramoto, poštenim in ponosnim Slovencem pa v veselje in čast!

MG