Neverjetno! Zaradi nenošenja maske incident na Lentu v Mariboru

ukrepi

V trgovini Hofer na Lentu se je v petek zgodil incident, in sicer zaradi nenošenja maske. Po besedah očividcev je prišlo do pljuvanja in porivanja vozička, padale so težke besede, ena oseba se je ob tem poškodovala, kar je obravnavala tudi policija.

INCIDENT ZARADI NENOŠENJA MASKE

V petek popoldan je v trgovini Hofer na Lentu prišlo do incidenta zaradi mask, o katerem nas je obvestila naša bralka. O dogodku je bila obveščena tudi policija, ki je posredovala na kraju dogodka.

“V prepiru sta bila udeležena dva moška, sporekla sta se na blagajni, ker eden od njiju ni imel maske. Prepir se je nadaljeval, ko je hotela blagajničarka enemu od njiju obračunati stvari, da bi lahko čimprej odšel, ker sta se drla čez celo trgovino. Ker drugemu moškemu to ni bilo všeč, je rekel, da bo poklical policijo, če mu bo kasirala, zato ni upala,” piše portal Maribor24! Moški se je nato po njenih besedah razjezil na drugega. “V navalu jeze je “naletel” na njega, ga pljunil v obraz in potisnil voziček v njega, pri tem je drugemu moškemu konkretno izpahnilo koleno in je obležal na tleh, poklicali smo rešilce in policijo,” je dogodek opisala očividka. Ob tem so padale težke besede iz obeh strani, varnostnika pa v trgovini naj ne bi bilo.

Še en incident v stilu “maske dol”, kar nam že od začetka epidemije trobijo nezadovoljne levičarske frakcije, katerim ni mar za zdravje ljudi! Zato pa je poravska regija tam, kjer nebi smela biti. Na vrhu okuženosti!

PM

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.