Neverjetno! Zdravnica, ki trosi neumnosti zaradi cepljenja!

covid

V uredništvo portala Nova24TV so dobili sporočilo zaskrbljenega državljana (ime hranijo v uredništvu), ki je elektronsko pošto poslal tudi na zdravniško zbornico in v zdravstveni dom Domžale, kjer je zdravnica, ki trosil laži zaradi cepiv, tudi zaposlena.


NEVERJETNO, ZDRAVNICA, KI NE ZAGOVARJA CEPLENJA

Danes sem odprl povezavo do videoposnetka na internetu, na katerem vaša zdravnica med epidemijo trosi propagando in laži,” je zapisal in izpostavil, da gredo tako vsi napori, ki jih trenutno izvaja država, zaradi objav takih osebkov v tri krasne. “Prepričaš, prijaviš starejše člane družine na cepljenje, ker želiš preprečiti najhujši scenarij ob morebitni okužbi, potem pa jim nek imbecil pošlje povezavo do posnetka, kjer vaši zaposleni strašijo in lažejo oz. kažejo absolutno nesposobnost opravljanja svojega poklica. Tole je zavedno ogrožanje pacientov,” je še ogorčeno zapisal ter v dokaz dodal posnetek. Zanimalo ga je tudi, ali bodo sledile kakšne sankcije. Vsak ima pravico deliti neumnosti, ampak v primeru zdravstvenih delavcev bi morala s to pravico slediti pravica delodajalca, da se uslugam takega delavca “odpove”, ker dejansko v svojem prostem času dela proti načelom in naporom delodajalca. “Glede na to, da so njene izjave demantirali strokovnjaki, ki se s tem področjem celo ukvarjajo, je mogoče čas za obvezno preverjanje njenega znanja. Kako lahko zaupamo zdravnikom, ki očitno ne poznajo niti naprav in postopkov, o katerih osveščajo javnost,” je vprašal v svojem pismu državljan, ki mu je dovolj, da neumnosti širijo tudi tisti, ki naj bi jim ljudje zaupali, tisti, ki bi se še posebej morali zavzemati za zdravje ljudi.

Nada Hiti, zdravnica, specialistka družinske medicine v Splošnih ambulantah Domžale, naj bi s kolegom na osnovi barvila in magneta ugotovila, da naj bi bile v cepivih prisotne kovine. Sicer je obrazložila, da bi za natančno analizo potrebovala forenzični laboratorij, do katerega pa dostopa žal nima. To je sicer ni ustavilo, da ne bi analize kovin opravila kar po “postopku” z destilirano vodo niti je ni oviralo pri tem, da ne bi svojih izsledkov predstavila kot verodostojne. S sodelavcem sta namreč ugotovila, da naj bi bile kovine prisotne ne le v mRNA-cepivu, pač pa tudi na palčkah za odvzem brisa pri testiranju. Preostalih njunih ugotovitev niti ne bomo podrobno opisovali, ker ni nobene potrebe po dodatnem širjenju neresnic.

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu
22°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.