Nevihte so tu! Za severni in osrednji del države razglasili rdeče opozorilo. (grafika padavin)

Dele Primorske so že zajele prve nevihte z močnimi nalivi. Ti se bodo še nekaj ur zadrževali na zahodu, napoveduje vremenoslovec Brane Gregorčič.

Tekom popoldneva in večera pa se bo glavnina vremenskega dogajanja preselila nad osrednjo Slovenijo. Najbolj je zaskrbljojoče območje med Snežnikom in Kamniško-Savinjskimi Alpami. Tu naj bi se prožili najmočnejši nalivi, lahko pričakujemo tudi hitro naraščanje hudournikov. 

Težišče hudourniškega dogajanja bo v porečju Reke, notranjskega dela Ljubljanice, v Polhograjskih dolomitih, Škofjeloškem hribovju, na levih pritokih Save, Kamniške in Tržiške Bistrice ter proti Savinji.

Kako bodo potekale padavine, si poglejte na grafiki (spodaj), kliknite rdečo pušćico

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.