Nezaslišano: Pravara za bralce Večerovega “totega lista”

vir. SIOL.NET
slika: siol.net

“Humoristični” časopis Toti list, ki ga izdaja levičarsko glasilo Večer, je zapisal: vedno na strani nemočnih, ogroženih in napadenih. Tokrat je tarča mračnih sil eden od ljudi, ki jim je naš časnik v preteklosti že pomagal, ko je padel v strašansko kolesje paradržave, ki z vso brutalnostjo vlada naši državi. Tako je iz naroda prišel poziv ob najnovejšem pravnomočnem ukazu krivosodja, da mora plačati 6000 evrov odškodnine novinarki. Poziv, da naj ponižani ljudje znova prispevajo evre za po krivici dosojeno odškodnino, podpiramo, saj vemo, da skromni predsednik stranke tega denarja nima. Poziv objavljamo v celoti. Ne ostanite ravnodušni in prispevajte!

Gre za položnico, ki so jo številni delili tudi na družbenih omrežjih, a na položnici ni vpisan pravi račun stranke SDS. Torej gre za zavajanje bralcev in ne več za humorni vložek, tistih, ki bi radi darovali stranki denar. Pravi račun stranke SDS je seveda popolnoma popolnoma drugačen.

Vse politične stranke v Sloveniji, so predvsem odvisne članarin in donacij svojih članov. Če bi želeli stranki SDS RES darovati denar potem napišite: IBAN: SI56 0510 0801 2442 286, referenca SI12 1802705515047, SDS Trstenjakova 8, 1000 Ljubljana in darujte. Ne tako kot Večerovo glasilo, ki verjetno bolj potrebuje denar, kot stranka SDS.

Je pa zanimivo, da je ravno časnik Večer, danes podal članek o Globah za diskriminatorne in nestrpne vsebine v medijih. Minister za kulturo Dejan Prešiček je namreč že konec novembra ob zasedanju kulturnih ministrov v Bruslju napovedal spremembe medijske zakonodaje, s katerimi bi se spopadli s problemom širjenja laži in dezinformacij ter sovražnega govora na medijskih portalih. Kdo torej širi laži na medijskih portalih, Večer?

SIFA

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.