Neznanci so se spravili nad avto poslanke Lidije Divjak Mirnik

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

Novopečena poslanka LMŠja Lidija Divjak Mirnik, ki je v zadnjih dneh precej glasna, saj je dobila potrebne podpise, za kandidaturo za županjo MOM, je danes dobila neprijetno “darilo”, verjetno nasprotnika njene kampanje.

Taka dejanja, je vsekakor treba obsodit. Na avtomobil novopečene poslanke LMŠ in dolgoletne mestne svetnice Lidije Divjak Mirnik, ki se bo na prihajajočih lokalnih volitvah pomerila tudi v tekmi za mariborski županski stolček, naj bi namreč nekdo obesil lutko s fotografijo poslanke in obešenim kamnom okoli vratu. Prav tako naj bi bile na avtomobilu prerezane vse štiri pnevmatike.

To ni nobena šala. Še sreča, da zjutraj nisem peljala otrok v šolo in jima je bilo to prihranjeno. Prerezane gume niso strašljive same po sebi, čeprav fajn ni in je povezano s stroški, ampak ta lutka, pa na sliki krvav obraz, to pa je grozno,” je za Večer povedala Divjak Mirnikova.


Baje je Lidija Divjak Mirnik o dogodku obvestila tudi predsednika vlade. A zakaj? Saj, kot pravi sama, na volitvah nastopa, kot neodvisna kandidatka.

slika: Maribor24.si

V politiki je možno vse. Veliko je tudi takih, ki si sami zakuhajo podobne afere, samo, da bi se o njih na veliko pisalo. Spomnimo se prve županske kampanje Andreja Fištravca, ko je nekdo popisal zid pred mariborskim gradom in ko je nekdo stresel riž (očitno kitajski) pred vhodom v njegov volilni štab. Takrat se je veliko govorilo o tem, da so to zakuhali sami županovi podporniki.

Naj kampanja v Mariboru poteka v duhu medsebojnega spoštovanja in argumentov. Nasilje vsekakor ne sodi zraven!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.