Nikoli ne boste verjeli kdo je kupil blagovno znamko Mura?

Znan slovenski glasbenik je za tri blagovne znamke nekdanjega tekstilnega velikana oddal najvišjo ponudbo.

Mura je njegova!

Novi lastnik blagovnih znamk Mura je Jan Plestenjak, poročajo Finance. Slovenski glasbenik je namreč oddal najvišjo od treh ponudb za blagovne znamke, ki jih je že nekaj časa, do zdaj neuspešno, prodajal Igor Bončina, stečajni upravitelj podjetja Arum, ki je nastalo na pogorišču nekdanje Mure.

Plestenjak oziroma njegovo podjetje Talent-Planet je za Murine blagovne znamke ponudilo 3.300 evrov, ob čemer velja omeniti, da je stečajni upravitelj zanje do zdaj poskušal iztržiti več kot 40 tisoč evrov.

Novi lastnik Murinih blagovnih znamk je za Finance povedal, da jih je kupil “malo za hec” in da se s tekstilno industrijo za zdaj ne namerava ukvarjati. Poudaril je, da se je za nakup odločil predvsem zato, ker je želel, da Mura ostane v slovenskih rokah.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.