Norčevanje levičarjev iz slovenske veleposlanice v Romuniji zaradi narodne noše!

noša
slika twitter

Neverjetno! Kakšen pogrom nad veleposlanico  Slovenije v Romuniji, ker je pri predaji poverilnega pisma imela oblečeno slovensko narodno nošo.

Slovenska narodna noša pri levičarjih dviguje veliko prahu

Veleposlanica Lea Stančič je 14. 4. 2021 predala poverilna pisma predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja predsednici Republike Moldove Maii Sandu. Samo po sebi ta novica nebi dvignila toliko prahu, če se levičarji nebi preprosto iz lepe geste, ki jo je naredila veleposlanica delali norca in se tej gesti smejali.

Kopije poverilnih pisem je veleposlanica Lea Stančičl 13. 4. 2021 predala državnemu sekretarju na ministrstvu za zunanje zadeve in evropske integracije v Kišinjevu Dumitru Socolanu. Veleposlanica Lea Stančič je poverilno pismo predala predsednici Republike Moldove Maii Sandu.

Eden tistih, ki se je iz narodne noše, na družbenih omrežjih norčeval, je poslanec levice Boštjan Koražija!

Ne Boštjan to ni šala. To je slovenska narodna noša – slovenski simbol. Tisto, česar Levica nikakor ne razume. Šala pa ni slovenska narodna noša, pač pa Boštjanova oprava supermana v parlamentu in njegovo (debelo) razgaljenje na družbenih omrežjih! V bistvu, to ni šala, to je sramota!

Slika: twitter

slika: Instagram

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Bukarešti tako prevzema nerezidenčno akreditacijo v Republiki Moldovi. Z našega portala pa veleposlanici Lei Stančič izrekamo iskreno spoštovanje do slovenskega simbola – narodne noše.

PM

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
1km/h
75%
21°C
22°
20°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.